2015/10/22Кухня Метки: , ,

Салат з печериць з козячим сиром і волоськими горіхами

Можливо, для багатьох буде трохи незвично вживати в їжу сирі гриби, але саме так печериці прийнято подавати в Європі.

Складові:

Печериці 150 г
Козячий сир середньої твердості 60 г
Петрушка 2-3 гілочки
Часник 1 зубчик
Лимонний сік 10 мл
Масло волоського горіха 5 мл
Яблучний оцет 5 мл
Сіль, перець за смаком
Волоські горіхи 60 г

Спосіб приготування:

Змішати масло волоського горіха з яблучним оцтом. Додати посічену петрушку і попередньо очищений і видавлений часник.
Волоські горіхи злегка подрібнити і обсмажити на сухій сковороді 5 хвилин.
Нарізати сир дрібною стружкою. Ретельно промити гриби, нарізати їх тонкими пластинками і викласти в салатник разом з сиром і горіхами.
Полити салат лимонним соком і приготованим раніше соусом. Посолити, поперчити і акуратно перемішати.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...