Салат з сочевицею і червоною ікрою





Кухня — це місце, де варто забути про обмеження і умовності, продовжуючи експериментувати і шукати нові смакові поєднання, як, наприклад, в даному випадку. Такі різні на перший погляд продукт, як сочевиця і ікра, тим не менш, відмінно поєднуються між собою.

Складові:

Сочевиця зелена 150 г
Червона ікра 100 г
Лук-шалот 1 шт.
Кріп невеликий пучок
Яблучний оцет 1 ст. л.
Гірчиця 2 ч. Л.
Оливкова олія 4 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Викласти сочевицю в каструлю і залити її водою в пропорції 1 до 3. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на повільному вогні 35-40 хвилин, посолити, після чого відкинути сочевицю на друшляк.
Змішати оцет, гірчицю і оливкове масло в мисці. Додати очищений і дрібно нарізану цибулю-шалот і нарізану кріп.
Заправити отриманим соусом ще теплу сочевицю, а потім охолодити. Перед подачею розкласти салат в підходящі низькі склянки, додати червону ікру і прикрасити гілочками кропу.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK