2015/10/29Кухня Метки: , ,

Класичний ростбіф з міксом салатів та гірчичною заправкою

Класичний соковитий ростбіф з яловичини з гірчичною заправкою і міксом салатів прекрасно можна доповнити хрусткими тостами з маринованими огірочками. Повноцінне смачне блюдо для новорічного столу і всього за півгодини. Беріть на замітку!

Складові:

Часник 9 г
Кінза 10 г
Розмарин 5 г
Лоло-россо 50 г
Салат корн 30 г
Рукола 50 г
Яловичина (вирізка 380 г
Гірчиця зерниста 15 г
Ворчестер 10 г
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Оливкова олія 20 мл

Спосіб приготування:

Роздавите, очистіть і розріжте навпіл зубчики часнику. Розмарин порвіть крупно.

Замаринуйте яловичину на деку часником, розмарином, Вустерського соусом і 1 столовою ложкою оливкової олії. Посоліть, поперчіть, додайте дрібку цукру і дайте настоятися 5-7 хвилин.

Струсіть спеції з яловичини і обсмажте її на сильно розпеченій сковороді-гриль до чорних смужок по 30 секунд з кожної сторони.

Перекладіть шматок яловичини на деко на спеції і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин, дістаньте м'ясо і дайте йому охолонути до кімнатної температури.

Змішайте 1 столову ложку оливкової олії, ложку соусу від смаження м'яса і гірчицю.

Крупно порвіть Лосо-россо, змішайте салати і кінзу, заправте 2 столовими ложками оливкової олії, ложкою соусу від смаження м'яса, посоліть.

Наріжте яловичину тонкими пластинами, розкладіть салат по тарілках, викладіть м'ясо, полийте його гірчичним соусом і подавайте

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...