2016/01/02Кухня Метки: , , ,

Яловичі реберця з гранатом

М'ясо чудово поєднується з гранатом. Переконайтеся в цьому самі. Приготуйте реберця на нашу рецептом.

Складові:

Рослинна олія 5 ст. л.
Яловичі реберця 1,8 кг
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Ріпчасту цибулю 1 шт.
Подрібнений часник 3 зубчики
Чебрець 10 гілочок
Пшеничне борошно 1/4 чашки
Гранатовий сік 3 склянки
Сухе червоне вино 1 стакан
Зерна граната 1/2 чашки

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 130 градусів.
У великій важкій каструлі з щільно закривається кришкою нагрійте 2 столові ложки олії на високому вогні.
Реберця посоліть і поперчіть. Обсмажте з обох сторін протягом 2-3 хвилини. Перекладіть на тарілку.
Зменшіть сильний вогонь до середньо-сильного. Додайте про що став масло в каструлю.
Додайте в каструлю дрібно нарізану цибулю, часник і чебрець. Готуйте, помішуючи, 5 хвилин.
Потім додайте борошно. Перемішайте.
Влийте гранатовий сік і вино. Доведіть до кипіння, помішуючи.
Потім поверніть в каструлю яловичі реберця.
Надішліть блюдо в духовку. Готуйте приблизно 3 години. Через 1,5 години злийте рідину з блюда, процідіть і поверніть назад у каструлю.
Перед подачею посоліть і поперчіть, посипте зернами граната.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...