Яловичий стейк з салатом із квасолі

Яловичий стейк з салатом із квасолі
2015/09/17Кухня

Ідеальним гарніром для ароматного і соковитого стейка є салат. Наприклад, квасолевий, який дуже корисний для організму людини.

Складові:

Огірки 220 г
Червоний лу 1 ст. л.
Петрушка 1 ст. л.
Бальзамічний оцет 2 ст. л.
Часник 2 зубчики
Оливкова олія 1 ч. Л. + Для змащування
Консервована квасоля 450 г
Сіль 3/4 ч. Л.
Чорний мелений перець 3/4 ч. Л.
Яловичий стейк 1 шт.

Спосіб приготування:

Огірки наріжте довільно.
Часник очистіть і порубаєте.
Банку з квасолею відкрийте. Злийте воду. Квасоля промийте та висушіть.
У великій мисці змішайте огірки, цибулю, петрушку, часник, оцет, оливкова олія і квасоля. Додайте 1/4 чайної ложки солі і стільки ж меленого перцю. Добре перемішайте.
Розігрійте невелику кількість оливкової олії в сковороді на середньому вогні.
М'ясо посоліть і поперчіть. Смажте стейки 3 хвилини з кожного боку або до бажаного ступеня готовності.
Подавайте з квасоляним салатом.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...