Яловичий стейк в маринаді з інжиру з вершковим сиром





Соковитий яловичий стейк — це справжній витвір мистецтва. Вся справа в правильному маринаді. Візьміть на озброєння наш рецепт.

Складові:\

Бальзамічний оцет 2/3 чашки
Варення з інжиру 1/4 чашки
Яловичий стейк 4 шт.
Сіль 1 ч. Л.
Чорний мелений перець 1 ч. Л.
Вершковий сир 200 г

Спосіб приготування:

Змішайте варення і оцет до однорідної маси.
Замаринуйте стейки в вийшла суміші. Покладіть в контейнер і залиште в прохолодному місці на 2 години.
Розігрійте сковороду, попередньо змащену оливковою олією, на середньому вогні.
Смажте м’ясо 5-7 хвилин до бажаного ступеня готовності.
Зніміть з вогню, викладіть на тарілку. Посоліть і поперчіть. Дайте охолонути.
Вершковий сир розтопіть в мікрохвильовій печі.
Перед подачею полийте м’ясо вершковим соусом.





Мітки: , , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK