Яловичий стейк на грилі з соусом барбекю з кави - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Яловичий стейк на грилі з соусом барбекю з кави




Яловичий стейк — це безпрограшний варіант смачного і ситного сніданку. Він заграє по-новому, якщо приготувати його з незвичайним соусом. Кількість інгредієнтів вказана на 4 порції.

Складові:

Вершкове масло 1 ст. л.
Лук-шалот 2 ч. Л.
Кетчуп 1 стакан
Дрібно рубаний часник 1 ч. Л.
Еспрессо 1/4 склянки
Коричневий цукор 1 ст. л.
Мелений перець чилі на кінчику ножа
Бальзамічний оцет 1 ст. л.
Яловиче філе 4 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Велика сіль 3/4 ч. Л.
Чорний мелений перець 3/4 ч. Л.

Спосіб приготування:

У невеликому сотейнику на середньому вогні розтопити вершкове масло.
Додати подрібнений шалот і готувати, помішуючи, 3 хвилини до золотистого кольору.
Додати подрібнений часник і готувати ще 1 хвилину.
Додати кетчуп, каву, оцет, цукор і чилі. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, приблизно 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.
Злегка змастити м’ясо оливковою олією. Посолити і поперчити. Залишити на 20-30 хвилин.
Розігріти гриль або мангал.
Злегка змастити маслом грати і викласти м’ясо. Смажити приблизно 8 хвилин, перевертаючи.
Перекласти на тарілки і залишити на 3-5 хвилин.
Подавати м’ясо теплим з приготовленим соусом.





Мітки: , , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK