Ростбіф в гірчичному соусі - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Ростбіф в гірчичному соусі




Ростбіф — це абсолютно універсальне блюдо для будь-якого випадку: в гарячому вигляді з печеними овочами — ароматне основне блюдо, а в холодному — смачна начинка для корисних сендвічів.

Складові:

Вирізка яловича 1 кг
Гірчиця з зернами 1 ст. л.
Часник 1 зубчик
Перець чорний горошком 10 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Сіль морська велика за смаком

Спосіб приготування:

Перець і сіль розтерти в ступці і додати оливкове масло. Натерти цією сумішшю м’ясо.
На розігрітій сковороді обсмажити м’ясо з усіх боків до золотистої скоринки.
Часник почистити і дрібно нарізати, перемішати його гірчицею і змастити таким соусом м’ясо.
Укласти м’ясо в форму і запікати в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин. Потім зменшити температуру до 150 градусом і запікати ще 30-40 хвилин.





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK