2016/01/11Кухня Метки: ,

Ростбіф в гірчичному соусі

Ростбіф - це абсолютно універсальне блюдо для будь-якого випадку: в гарячому вигляді з печеними овочами - ароматне основне блюдо, а в холодному - смачна начинка для корисних сендвічів.

Складові:

Вирізка яловича 1 кг
Гірчиця з зернами 1 ст. л.
Часник 1 зубчик
Перець чорний горошком 10 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Сіль морська велика за смаком

Спосіб приготування:

Перець і сіль розтерти в ступці і додати оливкове масло. Натерти цією сумішшю м'ясо.
На розігрітій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків до золотистої скоринки.
Часник почистити і дрібно нарізати, перемішати його гірчицею і змастити таким соусом м'ясо.
Укласти м'ясо в форму і запікати в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин. Потім зменшити температуру до 150 градусом і запікати ще 30-40 хвилин.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...