Гострий стейк на грилі

добавлено в | 16 февраля 2016 в 13:24

Блюдо для тих, хто любить гостріше. Подавати такий стейк можна зі свіжими овочами або овочами, приготованими на грилі. Інгредієнти: Паприка…

Блюдо для тих, хто любить гостріше. Подавати такий стейк можна зі свіжими овочами або овочами, приготованими на грилі.

Інгредієнти:

Паприка 2 ч. Л.
Чебрець 1 ч. Л.
Лук (порошок) 1 ч. Л.
Шавлія (порошок) 1/2 ч. Л.
Сіль, перець по 1/2 ч. Л.
Кайенскийперець за смаком
Стейк з яловичини 4 шт.

Спосіб приготування:

У невеликій мисці змішати перші вісім інгредієнтів.
Натерти стейки цією сумішшю спецій з кожного боку.
Готувати стейки на грилі на середньому вогні протягом 6-8 хвилин з кожного боку або поки м’ясо досягне бажаного ступеня готовності.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...