Гострий стейк на грилі

Блюдо для тих, хто любить гостріше. Подавати такий стейк можна зі свіжими овочами або овочами, приготованими на грилі.

Інгредієнти:

Паприка 2 ч. Л.
Чебрець 1 ч. Л.
Лук (порошок) 1 ч. Л.
Шавлія (порошок) 1/2 ч. Л.
Сіль, перець по 1/2 ч. Л.
Кайенскийперець за смаком
Стейк з яловичини 4 шт.

Спосіб приготування:

У невеликій мисці змішати перші вісім інгредієнтів.
Натерти стейки цією сумішшю спецій з кожного боку.
Готувати стейки на грилі на середньому вогні протягом 6-8 хвилин з кожного боку або поки м’ясо досягне бажаного ступеня готовності.

Мітки: , , , , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK