Філе яловичини з картоплею і соусом з трюфелів

добавлено в | 26 ноября 2015 в 18:39

Ситна м’ясна страва за рецептом шеф-кухаря кулінарної студії Clever Марко Праццолі не залишить чоловічу половину сім’ї байдужою. А апетитний гарнір…

Ситна м’ясна страва за рецептом шеф-кухаря кулінарної студії Clever Марко Праццолі не залишить чоловічу половину сім’ї байдужою. А апетитний гарнір з картоплі з вершковим соусом стане приємним акомпанементом до основної страви.

Складові:

Вирізка яловича (філе) 1 кг
Картопля 500 г
Оливкова олія 50 г
Вершки 33% 100 мл
Масло вершкове 100 г
Масло трюфельне 50 мл
Петрушка 100 г
Розмарин 100 г
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування

Очистити вирізку, нарізати на порції по 160 грамів, додати розмарин і оливкове масло, посолити і поперчити. Гарненько перемішати.

Почистити і нарізати картоплю середнім кубиком. Закип’ятити воду, опустити в неї картоплю на 10 хвилин. Потім викласти картоплю на застелений пергаментним папером деко і запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Обсмажити філе з обох сторін по 2-3 хвилини, щоб утворилася піджареної корочка. Після довести до готовності в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 8-12 хвилин.

Приготувати соус. Влити в сотейник вершкове і трюфельне масло, додати вершки, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.

Викласти філе і картоплю на блюдо. Окремо подати соус.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...