Бефстроганов - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Бефстроганов




Це популярне блюдо неможливо не полюбити. Ділимося класним рецептом бефстроганов для вас і вашої родини.

Складові:

Оливкова олія 7 ст. л.
Гриби 450 г
Рубаний чебрець 1 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Яловичина 450 г
Ріпчасту цибулю 1 шт.
Подрібнений часник 2 зубчики
Курячий бульйон 4 чашки
Вершки 1 чашка
Сметана 1/2 чашки
Гірчиця 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Нагрійте 3 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні.
Додайте нарізані гриби і чебрець. Приправте сіллю і перцем. Готуйте, постійно помішуючи, 10-12 хвилин. Перекладіть у велику миску.
Збільште вогонь до максимуму і нагрійте в тій же сковороді ще 2 столові ложки оливкової олії.
Яловичину наріжте невеликими шматочками і обсмажують 5-8 хвилин з кожного боку. Перекладіть в миску до грибів.
Зменшіть вогонь до середнього. Додайте решту 2 столові ложки масла. Прогрійте. Надішліть на сковороду рубаний лук і часник. Готуйте, помішуючи, до золотистого кольору і м’якого стану. Це займе 8-10 хвилин.
Влийте бульйон і вершки. Доведіть до кипіння і готуйте до тих пір, поки об’єм рідини не зменшиться в два рази. Це займе приблизно 20-25 хвилин.
Додайте сметану, гірчицю, сіль і перець. Готуйте на повільному вогні, поки соус не загусне, 8-10 хвилин.
Додайте до соусу гриби і яловичину. Гарненько прогрійте, постійно помішуючи.
Подавайте бефстроганов з улюбленим гарніром.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK