Бефстроганов

добавлено в | 6 ноября 2015 в 06:34

Це популярне блюдо неможливо не полюбити. Ділимося класним рецептом бефстроганов для вас і вашої родини. Складові: Оливкова олія 7 ст….

Це популярне блюдо неможливо не полюбити. Ділимося класним рецептом бефстроганов для вас і вашої родини.

Складові:

Оливкова олія 7 ст. л.
Гриби 450 г
Рубаний чебрець 1 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Яловичина 450 г
Ріпчасту цибулю 1 шт.
Подрібнений часник 2 зубчики
Курячий бульйон 4 чашки
Вершки 1 чашка
Сметана 1/2 чашки
Гірчиця 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Нагрійте 3 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні.
Додайте нарізані гриби і чебрець. Приправте сіллю і перцем. Готуйте, постійно помішуючи, 10-12 хвилин. Перекладіть у велику миску.
Збільште вогонь до максимуму і нагрійте в тій же сковороді ще 2 столові ложки оливкової олії.
Яловичину наріжте невеликими шматочками і обсмажують 5-8 хвилин з кожного боку. Перекладіть в миску до грибів.
Зменшіть вогонь до середнього. Додайте решту 2 столові ложки масла. Прогрійте. Надішліть на сковороду рубаний лук і часник. Готуйте, помішуючи, до золотистого кольору і м’якого стану. Це займе 8-10 хвилин.
Влийте бульйон і вершки. Доведіть до кипіння і готуйте до тих пір, поки об’єм рідини не зменшиться в два рази. Це займе приблизно 20-25 хвилин.
Додайте сметану, гірчицю, сіль і перець. Готуйте на повільному вогні, поки соус не загусне, 8-10 хвилин.
Додайте до соусу гриби і яловичину. Гарненько прогрійте, постійно помішуючи.
Подавайте бефстроганов з улюбленим гарніром.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...