Кесадилья з соковитою яловичиною-гриль

Смачна мексиканська закуска, приготовлена ​​з двох коржів-тортилий, підсмажених на сковороді, в які ви можете звернути улюблену начинку.

Пропонуємо спробувати кесадилью з соковитою яловичиною-гриль — смачне і ситне блюдо, яке готується всього півгодини.

Складові:

Коржі сирні тортильи 4 шт.
Пашина яловича 400 г
Перець червоний болгарський ½ шт.
Перець жовтий болгарський ½ шт.
Томати консервовані (протерті) 2 ст. л.
Томати свіжі 1 шт.
Цибуля зелена за смаком
Перець халапеньо різаний 2 ст. л.
Сир моцарела 300 г
Кукурудза в зернах (без качана) свіжоморожена 100 г
Масло рослинне 3 ст. л.
Спеції «Санта Марія» для кесадильї 1л.

Для подачі:

Соус гуакамоле готовий 200 г
Перець чрний мелений ¼ ч. Л.
Сметана 23% 200 г

Спосіб приготування

Яловичину обмити, обсушити, натерти рослинним маслом і обсмажити на добре розігрітій грилі з двох сторін протягом 10 хвилин, потім дати м’ясу відпочити 10 хвилин, нарізати кубиком з перетином 1 см.

Начинка

Всі овочі нарізати розміром з кукурудзяне зерно, сир натерти на крупній тертці. З’єднати у великій мисці всі інгредієнти разом з м’ясом, довести до смаку спеціями.

Покласти начинку на одну половину коржі, потім накрити другою половиною, злегка придавити і обсмажувати на добре розігрітому грилі з двох сторін протягом 2 хвилин до появи виразного малюнка гриля на поверхні коржів.

Подавати негайно з соусом гуакамоле і охолодженою сметаною.

Мітки: , , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK