Теплий салат з яловичиною і грушею за 15 хвилин

Головною особливістю цього салату є груші. Для того, щоб стати м’яким і приємним доповненням до салату, груші повинні бути м’яких і солодких сортів.

Спосіб приготування салату досить простий. Його можна подавати як до легкого вечері, так і як окрему страву на обід.

Складові:

Азу з яловичини 200 г
Помідори 2 шт.
Груші 2 шт.
Салатна суміш (романо, Родич, корн) 2 упак
Соєвий соус 60 мл
Кунжутне насіння для посипання
Перець чорний, мелений за смаком

Спосіб приготування:

Нарізати помідори на середні шматки. Підігріти сковорідку на сильному вогні, потім зменшити до середнього. Додати соєвий соус, нарізані помідори і яловичину. Готувати так приблизно 10 хвилин, перевертаючи.

Після того, як яловичина в помідорах буде готова, трохи остудити і додати до суміші салатів.

Нарізати грушу невеликими кубиками і додати в ту ж саму сковорідку з 25 мл соєвого соусу. Готувати так 5 хвилин під кришкою.

Додати груші в салат, посипати кунжутним насінням і заправити невеликою кількістю соєвого соусу і перцю.

Мітки: , , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK