Рулет з яловичини з запеченими овочами

Якщо вам набридло просто запікати або смажити м’ясо, пропонуємо приготувати на обід або вечерю м’ясний рулет з начинкою у вигляді овочів. Таке блюдо відмінно підійде і до святкового столу.

Складові:

Цукіні 100 г
Лукпорей 70 г
Помідори в’ялені 30 г
Часник, зубчик 5 шт.
Чебрець 3 г
Яловича вирізка 760 г
Помідори черрі 150 г
Перець болгарський 300 г
Оцет бальзамічний 20 г
Цукор тростинний 5 г
Розмарин 3 г
Сіль, перець за смаком
Оливкова олія 80 мл
Шпагат 1 м

Спосіб приготування

Наріжте цукіні невеликими брусочками, роздушіть, очистіть часник, наріжте в’ялені томати і часник дрібно, відокремте листя розмарину і чебрецю від стебел, нарубати листя розмарину дрібно; змішайте 2 столові ложки оливкової олії, в’ялені томати, часник і листя чебрецю.

Зробіть з яловичини пласт товщиною 0,5 сантиметра; для цього зробіть з краю шматка яловичини поздовжній надріз глибиною 0,5 сантиметра і сформуйте пласт, акуратно підрізаючи шматок, як би розгортаючи рулет.

Викладіть цукіні, в’ялені томати, змішані з часником і чебрецем, на м’ясо, посоліть, поперчіть; щільно скрутіть, обв’яжіть шпагатом.

Розігрійте в сковороді 2 столові ложки оливкової олії, обсмажити рулет на сильному вогні по 1 хвилині з усіх боків до золотистої скоринки.

Розріжте болгарський перець навпіл, наріжте цибулю-порей кільцями шириною 1 сантиметр; викладіть на деко пергаментний папір; викладіть черрі, болгарський перець, цибуля-порей; змішайте сіль, перець, 3 столові ложки оливкової олії, бальзамічний оцет, цукор, листя розмарину і перемішайте до розчинення цукру; полийте овочі.

Викладіть рулет до овочів і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.

Дайте м’яса відпочити протягом 5 хвилин; наріжте і подавайте з овочами.

Мітки: , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK