Ростбіф з часником і розмарином

добавлено в | 13 ноября 2015 в 08:45

Запечена яловичина — це абсолютно універсальне блюдо. У гарячому вигляді воно прекрасно поєднується, наприклад, з картоплею, а якщо яловичину охолодити,…

Запечена яловичина — це абсолютно універсальне блюдо. У гарячому вигляді воно прекрасно поєднується, наприклад, з картоплею, а якщо яловичину охолодити, то з неї виходять дуже смачні сендвічі.

Складові:

Яловиче філе 500 г
Часник 6 зубчиків
Розмарин 2 гілочки
Оливкова олія 4 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Шматок яловичини промити, обсушити, посолити і поперчити.
У сковороді нагріти столову ложку оливкової олії і обсмажити яловичину до золотистої скоринки по 3-4 хвилини з кожного боку.
Часник почистити і розрізати навпіл. Від розмарину відокремити листочки.
На противний, застелений пергаментним папером або фольгою, викласти ростбіф, а зверху і з боків часник. Посипати листочками розмарину.
Запікати в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 30-40 хвилин.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...