Таджин з яловичиною і цвітною капустою

Таджин — це традиційне марокканське блюдо з м’яса і овочів. Воно виходить дуже смачним і ароматним завдяки різним спецій і зелені.

Складові:

Яловичина (шия) 500 г
Цвітна капуста велика 1 качан
Лук 1 шт.
Часник 1 зубчик
Томатна паста 1 ст. л.
Імбир (порошок) 1/2 ч. Л.
Куркума 1/2 ч. Л.
Кінза невеликий пучок
Петрушка невеликий пучок
Оливкова олія 6 ст. л.
Вода 500 мл
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Цвітну капусту розділити на суцвіття і викласти в миску з водою.
У каструлю з товстим дном викласти нарізане великими кубиками м’ясо, очищені і дрібно нарізані цибулю і часник, спеції, а також нарубану зелень. Полити все оливковою олією.
Обсмажувати м’ясо 5-10 хвилин, потім додати воду і томатну пасту. Посолити і поперчити. Тушкувати під кришкою на середньому вогні 30 хвилин.
Далі викласти в каструлю відкинуту на друшляк кольорову капусту і продовжити тушкувати під кришкою ще 20 хвилин.
Подавати блюдо гарячим, посипавши нарізаною зеленню.

Мітки: , ,

Магазин


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK