Гуляш з яловичиною





Блюдо, яке прийшло з угорської кухні, вельми популярне в Росії. Використовувані інгредієнти прості і доступні, а головний секрет — в спеціях.

Складові:

Яловичина 1 кг
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Морква 4 шт.
Картопля 500 г
Перець болгарський 1 шт.
Часник 5 зубчиків
Помідори 2 штуки 2 шт.
Паприка 2 столові ложки 2 ст. л.
Корінь селери ½ шт 1/2 шт.
Кмин за смаком
Сіль, перець за смаком
Масло рослинне 100 мл

Спосіб приготування:

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на олії на повільному вогні близько 15 хвилин.
М’ясо нарізати великими кубиками і додати до цибулі. Додати роздавлений часник. Обсмажувати, поки м’ясо не дасть сік (близько 10 хвилин).
Додати сіль, перець, паприку і трохи води. Додати дрібку кмин і продовжувати гасити.
Далі додати нарізані перець, помідори, моркву і корінь селери. Залити 2-3 склянками води. Додати крупно нарізану картоплю і тушкувати 1-1,5 години, поки м’ясо не стане м’яким.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK