Котлети з яловичини з сиром, базиліком і каперсами

добавлено в | 17 декабря 2015 в 20:26

Для приготування соковитих і пікантних м’ясних котлет використовуйте середземноморське поєднання моцарели, зеленого базиліка і солоних каперсів. За бажанням моцарелу можна…

Для приготування соковитих і пікантних м’ясних котлет використовуйте середземноморське поєднання моцарели, зеленого базиліка і солоних каперсів. За бажанням моцарелу можна замінити будь-яким сиром, а каперси — солоними огірочками.

Складові:

Фарш з яловичини 300 г
Сир моцарела 100 г
Каперси 20 шт
Свіжий базилік 1 пучок
Яйце 1 шт.
Оливкова олія за смаком
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте моцарелу кубиками, базилік крупно наріжте. Змішайте фарш з яйцем, додайте базилік, приправте за смаком.
Щоб фарш не прилипав, змочіть руки і сформуйте 4-5 котлет, потім втисніть в них кубики моцарели і каперси — вони повинні опинитися всередині.
Розігрійте сковороду і обсмажте котлетки з двох боків до золотистого кольору.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...