Теплий салат страчеті з яловичини-гриль

Пропонуємо спробувати приготувати італійський теплий салат страчетті з обсмаженими на грилі шматочками маринованої яловичини і помідорами чері. На 3 порції цього блюда у вас піде всього хвилин 20 часу і мінімум інгредієнтів, а результат перевершить всі очікування.

Складові:

М’якоть телятини (вирізка) 300 г
Лимон 1 шт.
Оливкова олія за смаком
Рукола 200 г
Помідори-чері 10 шт.
Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Рукколу помити, обсушити на паперовому рушнику, викласти в глибокий салатник, посолити, додати 1 столову ложку оливкової олії і сік половини лимона. Акуратно перемішати.

Телятину порізати тонкими смужками шириною приблизно 1 сантиметр. У сковороді на сильному вогні розігріти оливкове масло і сік половини лимона.

Викласти нарізане м’ясо і смажити протягом 7-10 хвилин, постійно помішуючи, щоб м’ясо не пересмажилося (інакше воно стане занадто жорстким).

У глибоку миску викласти рукколу, на неї покласти обсмажене м’ясо, перемішати. В кінці додати помідори-чері.

Мітки: ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK

Яндекс.Метрика