Яловичина з апельсинами в листях руколи

Це справжній ф’южн фарб: зелена пряна рукола, червоні і жовті соковиті перці, солодкий рудий апельсин — всі найяскравіші продукти зібрані в одній страві з яловичини.

Особливу роль тут відіграє апельсин — і у вигляді шматочків, і в складі імбирного соусу. Його м’якоть надає страві соковитість.

Складові:

Яловичина 225 г
Рукола 1 пучок
Мікс болгарських перців 225 г
Зелена цибуля 45 г
Апельсин 1 шт.
Соєвий соус 15 мл
Апельсиновий сік 125 мл
Цедра апельсина зі свіжим імбиром 25 г
Кукурудзяне борошно 1 щіпка

Спосіб приготування

У мисці перемішуємо скибочки яловичини з соєвим соусом.

У контейнер з свіжовичавленим апельсиновим соком додаємо цедру апельсина зі свіжим імбиром, кукурудзяну муку. Добре розмішуємо соус.

Чистимо апельсин, ділимо навпіл і ріжемо тонкими скибочками.

У сковороді на середньому вогні розігріваємо 1 столову ложку оливкової олії. Викладаємо мікс з різнокольорових болгарських перців і смажимо, часто помішуючи, 3 хвилини.

Дрібно ріжемо зелена цибуля, додаємо його в сковороду і помішувати ще 2 хвилини. Перекладаємо овочі на тарілку.

У тій же сковороді на середньому вогні нагріваємо ще 1 столову ложку оливкової олії. Додаємо м’ясну суміш і смажимо, помішуючи, 6 хвилин.

Повертаємо овочі в сковороду. Додаємо апельсин і соус з апельсинового соку. Помішуємо 5 хвилин, поки рідина не закипить і не загусне.

Викладаємо на блюдо листя руколи, на них — суміш з сковороди. Подаємо відразу.

Мітки: , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK