Печеня з яловичини в устричному соусі

Це одне з найвідоміших страв китайської кухні. Чудовим доповненням до яловичини служать овочі. Кулінарний рецепт розрахований на 4 порції.

Інгредієнти:

Устричний соус 60 мл
Соєвий соус 2 ст. л.
Кукурудзяне борошно 2 ч. Л.
Стейк з яловичини 500 г
Рослинна олія 2 ст. л.
Зелена цибуля 1 пучок
Часник (нарізаний) 2 зубчики
Китайська листова капуста 1 пучок
Цукіні (нарізані) 2 шт.
Рис Жасмин 300 г

Спосіб приготування:

Змішати устричний соус, соєвий соус і кукурудзяну муку в мисці.
Помістити яловичину в скляний або керамічний посуд. Додати половину приготованого соусу. Накрити поліетиленовою плівкою і охолодити протягом 30 хвилин.
Розігріти вок на сильному вогні. Додати 2 чайні ложки олії. Обсмажити третину яловичини протягом 2-3 хвилин або поки не підрум’яниться. Перекласти в миску і накрити.
Решта 2/3 яловичини посмажити в 2 заходу з невеликою кількістю масла.
Додати масло в вок і обсмажити цибулю протягом 2 хвилин. Додати часник. Смажити ще хвилину. Додати китайську капусту і цукіні. Смажити 2-3 хвилини або до готовності. Повернути яловичину в вок і додати соус, що залишився. Смажити протягом 1-2 хвилин або поки соус не загусне. Подавати з рисом.

Мітки: , , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK