Салат з яловичиною, буряком і руколою

З яловичини можна приготувати не тільки основне блюдо, але і ситний салат. Ідеальним доповненням до цього м’яса стануть рукола і буряк.

Складові:

Буряк 3 шт.
Рукола 8 чашок
Оливкова олія 2 ст. л.
Бальзамічний оцет 2 ст. л.
Яловичина 100 г
Козячий сир 50 г
Кедрові горіхи 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Яловичину обсмажте на невеликій кількості оливкової олії на добре розігрітій сковороді.
Буряк викладіть у жароміцних посуд. Влийте воду так, щоб вона заповнила половину посуду. Накрийте і відправте в мікрохвильовку. Поставте найвищу потужність і готуйте буряк до м’якості. Це займе приблизно 8 хвилин. Остудіть і наріжте на невеликі шматочки.
Кедрові горіхи злегка підсушіть на сухій сковороді.
У миску викладіть рукколу, буряк, яловичину.
Заправте салат.
Розкришіть козячий сир і додайте в салат.
Перед подачею посипте кедровими горішками.

Мітки: , , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK

Яндекс.Метрика