Бурріто з яловичиною та квасолею - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Бурріто з яловичиною та квасолею




Якщо хочете різноманітності, то спробуйте приготувати бурріто з яловичиною та квасолею собі на вечерю. Любителі гострого можуть додати перець чилі в блюдо.

Рецепт розрахований на 12 коржів.

Складові:

Яловичина 1 кг
Цибулина 1 шт.
Мексиканський томатний соус 200 г
Сіль, перець за смаком
Кмин, орегано, чилі порошок, часник за смаком
Обсмажена Асоль 800 г
Тертий сир Чеддер 3/4 чашки
Коржі для бурітто 12 шт.
Сир тертий (будь-який) для посипання

Спосіб приготування:

Обсмажити нарізану яловичину з цибулею і приправити за смаком. Додати в сковорідку мексиканський томатний соус і тушкувати на слабкому вогні.
Розігріти добре обсмажену квасоля. Додати сир і перемішати поки він не розтане. Зберігайте квасоля теплою до кінця приготування страви.
Підігріти коржі для бурріто в мікрохвильовці протягом 1 хвилини.
Розподілити невелика кількість квасолі на кожній виноградному. Додати м’ясо. Скласти кінці коржі, потім згорнути.
Помістити два бурріто на тарілку. Полити соусом і посипати тертим сиром чеддер зверху. Підігріти в мікрохвильовці протягом однієї хвилини, або поки не розплавиться сир. Подавати відразу ж.





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK