Гороховий суп з яловичиною і томатами

Суп з горохом і яловичиною не вимагає багато сил на приготування, але щоб м’ясо було м’яким, вимагає тривалого варіння. Посипте зверху свіжою зеленню і подавайте до столу.

Складові:

Вода 500 мл
Яловичина 500 г
Бульйон яловичий (заздалегідь відварений) 1,5 л
Помідори консервовані (томатна паста) 400 г
Картопля 3 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Лист лавровий 1 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Кмин 0,5 ч. Л.
Часник 2-3 зубчики
Сіль за смаком
Перець за смаком
Горох 0,5 склянки
Морква 1 шт.

Спосіб приготування:

Наріжте дрібно цибулю, моркву і картоплю.
Налийте в каструлю масло, нагрійте на середньому вогні і додайте м’ясо. Постійно перемішуючи, обсмажте.
Натріть часник (або дрібно наріжте). Додайте часник і цибулю до м’яса і добре перемішайте. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до придбання цибулею золотистого кольору.
Додайте моркву, картоплю і горох. Залийте бульйоном, додайте спеції, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
Доведіть суп до кипіння і зменшіть вогонь. Варіть протягом 1,5-2 годин постійно помішуючи. Додайте води, якщо суп виходить густим.
Додайте томати (томатної пасти потрібно менше) і добре перемішайте і варіть ще 1-1,5 години на середньому вогні. Подавайте.

Мітки: , , , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK

Яндекс.Метрика