Яловичина, обсмажена в гірчиці





Якщо ви ще не пробували це дивно смачне поєднання, то саме час це виправити.

Складові:

Яловичина 3 кг
Мелений перець 2 ст. л.
Рослинна олія 2 ст. л.
Дижонская гірчиця 1 мисочка
Бекон 20 скибочок
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

Філе наріжте на скибочки і приправте сіллю, перцем і гірчицею.
Нагрійте масло у великій сковороді з антипригарним покриттям. Обсмажуйте кожну скибочку по 7 хвилин з кожного боку. Злегка остудіть.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть скибочки яловичини в форму для випікання, змащену маслом, чергуючи зі скибочками прошутто. Притискайте їх щільно.
Готуйте 40 хвилин.
Охолодіть м’ясо. Потім перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки рідини.
Подавайте до столу.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK