2015/09/15Кухня Метки: , ,

Яловичина, обсмажена в гірчиці

Якщо ви ще не пробували це дивно смачне поєднання, то саме час це виправити.

Складові:

Яловичина 3 кг
Мелений перець 2 ст. л.
Рослинна олія 2 ст. л.
Дижонская гірчиця 1 мисочка
Бекон 20 скибочок
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

Філе наріжте на скибочки і приправте сіллю, перцем і гірчицею.
Нагрійте масло у великій сковороді з антипригарним покриттям. Обсмажуйте кожну скибочку по 7 хвилин з кожного боку. Злегка остудіть.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть скибочки яловичини в форму для випікання, змащену маслом, чергуючи зі скибочками прошутто. Притискайте їх щільно.
Готуйте 40 хвилин.
Охолодіть м'ясо. Потім перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки рідини.
Подавайте до столу.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...