Тако з яловичиною, редискою і кінзою

Тако з яловичиною, редискою і кінзою
2015/09/18Кухня

Мексиканська кухня сподобається всім без винятку. Головне знайти те найулюбленіша страва. Спробуйте приготувати тако з яловичиною, редисом і кінзою.

Складові:

Рослинна олія 2 ст. л.
Яловичий стейк 450 г
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Кінза 1/2 чашки
Редиска 4 шт.
Зелена цибуля 4 стебла
Перець халапеньо 1/2 шт.
Лимонний сік 2 ст. л.
Коржі тортильи 8 шт.
Фета 70 г

Спосіб приготування:

Нагрійте 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні.
Посоліть і поперчіть стейк з кожного боку. Обсмажуйте 5 хвилин з кожного боку. Відкладіть стейк в сторону.
Тим часом, змішайте рубану кінзу з часточками редиски, дрібно нарізаною цибулею і перцем халапеньо, соком лимона і 1 столовою ложкою оливкової олії. Посоліть і поперчіть.
Підігрійте тортильї. Викладіть по центру нарізаний стейк. Полийте зверху соусом.
Подавайте до столу.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...