Тако з яловичиною, редискою і кінзою - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Тако з яловичиною, редискою і кінзою

Мексиканська кухня сподобається всім без винятку. Головне знайти те найулюбленіша страва. Спробуйте приготувати тако з яловичиною, редисом і кінзою.

Складові:

Рослинна олія 2 ст. л.
Яловичий стейк 450 г
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Кінза 1/2 чашки
Редиска 4 шт.
Зелена цибуля 4 стебла
Перець халапеньо 1/2 шт.
Лимонний сік 2 ст. л.
Коржі тортильи 8 шт.
Фета 70 г

Спосіб приготування:

Нагрійте 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні.
Посоліть і поперчіть стейк з кожного боку. Обсмажуйте 5 хвилин з кожного боку. Відкладіть стейк в сторону.
Тим часом, змішайте рубану кінзу з часточками редиски, дрібно нарізаною цибулею і перцем халапеньо, соком лимона і 1 столовою ложкою оливкової олії. Посоліть і поперчіть.
Підігрійте тортильї. Викладіть по центру нарізаний стейк. Полийте зверху соусом.
Подавайте до столу.

Мітки: , , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK