Американські мітболи з яловичини в томатному соусі - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Американські мітболи з яловичини в томатному соусі

В Америці мітболли з’явилися завдяки італійським емігрантам: це була нова інтерпретація класичного соусу болоньєзе, але з м’ясними кульками замість просто обсмаженого фаршу.

Там м’ясні кульки мітболи готують інакше, ніж російські тефтелі. Їх запікають, а не варять або тушкують, як у нас. Ділимося найсмачнішим кулінарним рецептом мітболов.

Складові:

Для фаршу:
Яловичина 1 кг
Яйце 1 шт.
Сир Рікотта 150 г
Петрушка 50 г
Дижонская гірчиця 2 ст. л.
Оливкова олія 3 ст. л.
Зубчики часнику 5 шт.
Цибулини невеликі 3 шт.
Сіль за смаком
Мелений перець за смаком
Для соусу:
Помідори очищені у власному соку 1 кг
Велика цибулина, 1 шт.
Зубчики часнику 3 шт.
Чебрець 1 гілочка
Лавровий лист 1 листочок
Томатна паста 1 ч. Л.
Базилік 10 лісточкои

Спосіб приготування:

Перекрутити яловичину через м’ясорубку. У мисці змішати яловичий фарш з усіма інгредієнтами і ретельно вимішати. Зліпити кульки розміром з волоський горіх і викласти на деко, змащене оливковою олією.
Мітболи запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 15-17 хвилин.
Для соусу нарізати цибулю і обсмажити його на сковороді, додати часник, чебрець, лавровий лист і томатну пасту. Обсмажити на середньому вогні.
Викласти на сковороду помідори у власному соку, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати ще протягом 30-40 хвилин, помішуючи соус кожні 5-10 хвилин.
З соусу забрати лавровий лист, чебрець і додати базилік.
Збити соус в блендері
Запечені мітболи подавати, полив томатним соусом.

Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK