Брускета з яловичиною, томатами і песто - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Брускета з яловичиною, томатами і песто




Італійська закуска Брускета ідеально підходить для посиденьок з друзями. Такий середземноморський сендвіч може бути не тільки легким, але і дуже ситним. Наприклад, якщо додати в список інгредієнтів яловичину.

Складові:

Житній хліб 4 шматочки
В’ялені помідори 6 шт.
Рукола 40 г
Соус песто 2 ст. л.
Яловича вирізка 300 г
Оливкова олія 80 мл
Сіль за смаком
Перець на смак

Спосіб приготування:

Розігрійте на сковороді невелика кількість оливкової олії. Обсмажте стейк до бажаної готовності.
Залиште м’ясо на 10-15 хвилин, щоб воно дало сік. А потім наріжте яловичину невеликими скибочками.
Хліб злегка змастіть оливковою олією і підсмажте до хрусткої скоринки.
Намажте хліб соусом песто.
Зверху викладіть в’ялені томати, яловичину і рукколу.
Посоліть, поперчіть. Брускету можна подавати до столу.





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK