Яловичина з беконом і овочами

Яловичина з беконом і овочами
2015/10/18Кухня

Тушковане м'ясо - це абсолютно безпрограшний варіант смачного обіду або вечері. А вийшла підливою можна полити гарнір, наприклад, відварну картоплю або кольорову капусту на пару.

Складові:

Яловичина 1,5 кг
Бекон 350 г
Морква 500 г
Ріпа невелика 3 шт.
Лук молодий 2 шт.
Часник 2 зубчики
Букет гарні 1 шт.
Масло рослинне 4 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Очистити і нарізати овочі. Обсмажити нарізаний соломкою бекон і цибулю в гарячій сковороді з рослинним маслом.
Яловичину нарізати середніми шматочками, обсмажити в глибокій сковороді до коричневого кольору, залити 2 літрами води, покласти букета гарні і часник. Гасити 1,5 години на середньому вогні під кришкою.
Додати моркву, ріпу і бекон, змішані з цибулею. Гасити ще 30 хвилин під кришкою. Посолити і поперчити.
Подавати м'ясо можна з отриманої підливою, прибравши букет гарні.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...