Яловичина по-тайськи з смаженим рисом і яйцем

Дуже просте тайське блюдо, на приготування якого піде всього лише півгодини. Кулінарний рецепт розрахований на 4 порції.

Інгредієнти:

Рис басматі 300 г
Оливкова олія для смаження
Часник 2 зубчики
Яловичий фарш 500 г
Перець чилі (пластівці) за смаком
Рибний соус 1 1/2 ч. Л.
Соєвий соус 2 ч. Л.
Яйця 2 шт.
Лайм 2 шт.
Листя коріандру велика жменя
Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Приготувати рис відповідно до інструкцій на упаковці, посолити за смаком, потім охолодити.
Розігріти трохи олії у великій сковороді. Видавити часник і обсмажити на повільному вогні пару хвилин. Додати яловичий фарш, чилі пластівці, рибний і соєвий соуси. Збільшити температуру і обсмажити протягом декількох хвилин, розбиваючи фарш дерев’яною ложкою.
В іншій великій сковороді розігрійте трохи більше масла на сильному вогні. Розбити яйця і готувати їх кілька секунд, а потім розбити їх за допомогою лопатки. Додати охолоджений рис, приправити і злегка обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору.
Повернути фарш на плиту, щоб підігріти його, додати до нього сік 2-х лаймов і більшу частину листя коріандру. Перемішати.
Розділити рис і яловичину по тарілках. Подавати з рештою листям коріандру.

Мітки: , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK