Яловичина в томатному соусі - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Яловичина в томатному соусі




Незвичайна подача цієї страви здивує всіх гостей. Саме м’ясо, тушковане в томатному соусі, виходить ніжним і соковитим. Кулінарний рецепт розрахований 2-3 порції.

Складові:

Яловичий фарш 500 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Помідори 400 г
Перець чилі 100 г
Томатна паста 70 г
Цукор 150 г
Квасоля (в банку) 400 г
Сіль за смаком
Перець чилі (мелений) 2 ст. л.
Хліб кугл 2-3 шт.

Спосіб приготування:

Очистіть перець чилі від насіння і дрібно наріжте.
Лук нарубати маленькими кубиками, наріжте помідори.
У велику каструлю покладіть фарш і цибулю. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні, поки яловичина не перестане бути рожевого відтінку.
Додайте в каструлю помідори, перець чилі, томатну пасту, цукор, квасоля і перець чилі (мелений). Змішайте до отримання однорідної маси .
Гасіть на слабкому вогні протягом 60-70 хвилин, постійно помішуючи .
Візьміть круглий хліб і вийміть м’якоть.
Всередину покладіть приготоване м’ясо, посипте зеленню і сиром.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK