Яловичина по-тайськи з арахісом

Яловичина по-тайськи з арахісом
2015/09/06Кухня

Пропонуємо вам внести різноманітність в раціон і спробувати пряну яловичину по-тайськи. Вона чудово поєднується з відвареним рисом, але при бажанні це блюдо можна подати з тушкованими овочами або картоплею.

Складові:

Яловичий окіст 200 г
Арахіс 70 г
Соєвий соус 1 ст. л.
Коричневий цукор 1 ст. л.
Часник 1 зубчик
Імбир свіжий за смаком
Коріандр невеликий пучок
Лайм 1/2 шт.
Лук молодий 1 шт.
Масло рослинне 1 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Пропустити часник і очищений імбир через прес і викласти на сковороду з рослинним маслом. Злегка підсмажити на повільному вогні.
М'ясо нарізати на тонкі смужки. Як тільки часник на сковороді почне потріскувати, додати м'ясо і смажити на сильно вогні близько 5 хвилин, помішуючи.
Приготувати соус, подрібнивши в блендері арахіс до стану пюре і додавши до нього соєвий соус, цукор і 3 столові ложки води. Посолити, поперчити і т щательно перемішати.
М'ясо зняти з плити, викласти на тарілку і додати до нього соус. Посипати дрібно нарізаним молодим цибулею і нашінкованним коріандром, скропити соком лайма. Подавати з відвареним рисом.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...