Пряна яловичина

Звичайно, яловичина хороша і сама по собі. Однак сьогодні пропонуємо приготувати її з приправою карі і іншими прянощами і спеціями.

Складові:

Рослинна олія 125 мл
Яловичина 400 г
Ріпчасту цибулю 1 шт.
Подрібнений часник 2 зубчики
Мелений кмин 1 ч. Л.
Мелений коріандр 1 ч. Л.
Мелена куркума 1 ч. Л.
Чорний мелений перець 1 ч. Л.
Порошок чилі 1 ч. Л.
Мелений імбир 1/2 ч. Л.
Гвоздика 3 шт.
Кардамон 3 стручка
Мелена кориця 1/2 ч. Л.
Натуральний йогурт 125 г
Оцет 1 ст. л.
сіль щіпка
цукор щіпка
Томати 200 г

Спосіб приготування:

Нагрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Додайте масло.
М’ясо наріжте невеликими шматочками. Обсмажуйте до рум’яної скоринки, періодично помішуючи. Потім перекладіть яловичину на тарілку.
Додайте дрібно нарізану цибулю і часник в сковороду і обсмажуйте на повільному вогні до м’якості.
Збільште вогонь. Додайте спеції. Обсмажуйте протягом 1 хвилини. Вони повинні дати аромат, але не горіти.
Поверніть м’ясо в сковороду. Перемішайте.
Додайте дрібно нарізані помідори і доведіть вміст сковороди до кипіння.
Зніміть сковороду з вогню. Додайте натуральний йогурт і оцет. Посоліть і додайте цукор.
Поверніть сковороду на вогонь. Знову доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 1,5 години.
Дайте м’яса трохи відпочити і подавайте до столу.

Мітки: , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK

Яндекс.Метрика