Рагу з яловичини - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Рагу з яловичини




Рагу з яловичини не така жирна, як свиняче, але від цього не менш смачне. Традиційно ми звикли подавати його з картоплею, проте зі спагеті це теж дуже смачно.

Складові:

Яловичина 800 г
Селера 2 стебла
Моркоу середня 3 шт.
Часник 2 зубчики
Помідор 4 шт.
Вино червоне 150 мл
М’ясний бульйон 500 мл
Чебрець 4 гілочки
Лавровий лист 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Оливкова олія за потребою
Сіль, перець за смаком
Борошно 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Почистити цибулю, моркву і часник. Моркву і селеру нарізати кружечками, часник дрібно порубати, цибулю дрібно порізати.
М’ясо нарізати кубиками в 1 см і обваляти в борошні. Розігріти трохи оливкового масла в каструлі і обсмажувати яловичину 5 хвилин на середньому вогні, до рум’яної скоринки. Перекладіть на тарілку.
В ту ж каструлю додати ще трохи олії і обсмажувати овочі разом з листочками чебрецю, 10-15 хвилин до м’якості. Повернути в каструлю м’ясо, додати попередньо нарізані помідори і вино. Дати рідини трохи вбратися в м’ясо і овочі, потім додати м’ясний бульйон і лаврове листя.
Посолити, поперчити і поставити в попередньо нагріту до 160 градусів духовку на 3-4 години.





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK