Хашлама з яловичини

добавлено в | 24 декабря 2015 в 10:44

Грузинська кухня славиться великою кількістю м’ясних страв з насиченим пікантним смаком і захопливою пряним ароматом. Хашлама з яловичини входить в…

Грузинська кухня славиться великою кількістю м’ясних страв з насиченим пікантним смаком і захопливою пряним ароматом. Хашлама з яловичини входить в їх число.

Складові:

Яловичина 500 г
Лавровий лист 1 шт.
Запашний перець 3 шт.
Лук 1/2 шт.
Часник 1 зубчик
Сіль за смаком
Зелень (за смаком) для подачі

Спосіб приготування:

М’ясо порізати на великі шматочки. Покласти яловичину в глибоку каструлю, влити гарячу воду, накрити кришкою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, а потім злити воду.
Влити в каструлю свіжу воду. Додати крупно нарізану цибулину. Довести до кипіння, знімаючи піну. Зменшити вогонь, накрити кришкою не до кінця і варити 1 годину.
Потім додати лавровий лист, запашний перець і подрібнений часник. Варити ще 2 години під кришкою.
Подавайте яловичину з бульйоном і зеленню.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...