Кростини з яловичиною

Маленькі італійські сендвічі кростини можна приготувати і з додаванням ситних інгредієнтів. Наприклад, з яловичиною.

Складові:

Яловичина 750 г
Оливкова олія 1 ст. л.
Гірчиця 1 ч. Л.
Сметана 300 мл
Рубаний лук 2 ст. л.
Хрін 1 ч. Л.
Тертий сир 250 г
Зелень 70 г
Хліб 1 буханець
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Яловичину наріжте на скибочки. Приправте маслом і гірчицею. Посоліть і поперчіть.
Нагрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Обсмажте м’ясо 2 хвилини з кожного боку, а потім відправте в духовку на 10-15 хвилин в залежності від бажаної ст епені прожарювання. Дістаньте м’ясо з духовки, накрийте фольгою і дайте трохи охолонути.
Змішайте сметану, цибулю і хрін в невеликій мисці. Приправте за смаком.
Хліб наріжте на скибочки. Підсушіть на сухій сковороді.
Змастіть хліб сметаною. Зверху викладіть яловичину.
Посипте зеленню і тертим сиром.
Подавайте до столу.

Мітки: , , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK