Закуска «Хвіст павича»

закуска из овощей




Жінка вміє спокушати і зачаровувати не тільки зовнішнім виглядом, але і своїми талантами. Наприклад — кулінарними.

Досвідчені господині знають, як приготувати смачну і гарну закуску, навіть якщо під рукою є самий мінімум продуктів. Наш новий рецепт порадує тих, хто дотримується посту. Тим більш, що пісні страви на святковий стіл, рецепти яких є далеко не у кожного, дуже смачні и корисні. З красою цього блюда може змагатися тільки простота його приготування.

Для приготування нам знадобиться:
2 шт свіжих баклажана
2 шт свіжих огірка
2 шт свіжих помідора
2-3 ст. ложки майонезу
10 шт оливок без кісточок
1 зубчик часнику
трохи рослинного масла для обсмажування
кругле або довгасте блюдо для сервірування.
Баклажани нарізаємо кружечками завтовшки 1 см і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії. Поки вони остигають, часник пропускаємо через прес і перемішуємо з майонезом. Тонкими скибочками нарізаємо помідори і огірки. Оливки разрежем навпіл. Акуратно викладаємо баклажани на блюдо у формі хвоста павича. Зверху змастимо кожен шматочок невеликою кількістю соусу, накриємо скибочкою помідора, огірка і прикрасимо половинкою оливки. Після того як прикрашений останній гурток баклажана страва готова. Смачного вам!

закуска из овощей





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK