Новорічний салат “Півник” - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Новорічний салат “Півник”




Мало просто приготувати смачний салат.

Потрібно ще добре продумати його подачу, щоб сам вигляд сервірування викликала бажання у ваших гостей неодмінного його спробувати.

Пропонуємо вам відмінну ідею блюда для Новорічного столу — приготуйте салат у формі Півника — символу наступаючого року.

Всі продукти прості і доступні. А з сервіровкою впорається навіть не сама досвідчена господиня.

Для приготування салату нам знадобиться:

  • 200 гр відвареного м’яса
  • 1 шт відвареної моркви
  • 100 гр твердого сиру
  • 3 шт відварних яйця
  • 150 гр відварених яєць
  • 150 мл майонезу
  • 1 шт ріпчастої цибулі
  • 2 зубчика часнику
  • 3 шт кольорового солодкого перцю — в нашому випадку червоний, жовтий і зелений.

М’ясо наріжемо дрібними кубиками. Невеликими шматочками поріжемо гриби. Моркву натремо на тертці. Також потрібно потерти яйця і сир. Кожен підготовлений інгредієнт складаємо в окремі чашки — щоб потім було зручно викладати шарами. Подрібнити цибулю з допомогою ножа. У майонез додати пропущений через прес часник, перемішати.

Викладаємо салат на сервірувальне блюдо, одночасно надаємо за допомогою ложки форму півника, кожен шар змащуємо майонезом. Послідовність шарів:

  • м’ясо
  • цибуля
  • мариновані гриби
  • натерті яйця
  • моркву.

Готовий салат рівномірно посипаємо тертим твердим сиром. Цей шар завершальний, тому змащувати майонезом його не потрібно. Ножем вирізаємо з червоного перцю гребінець, дзьоб і нарізаємо побільше різнобарвної соломки з перцю. На місце ока можна покласти горошину чорного перцю. Викладаємо з соломки крило і хвіст. Додатково можна прикрасити зеленню.

Новорічний салат Півник

Приємного вам застілля і веселих свят!







Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK