Кухня

Шоколадний торт з арахісовою пастою

Буйство смаку у вашій тарілці! Цей торт настільки апетитний, що встояти неможливо. Складові: Для бісквіта: Волоські горіхи 1 склянка Фініки…

Салат з фріке, редискою і лимоном

Фріке — це корисна крупа, яку отримують в результаті обсмажування зелених зародків пшениці. На хвилі популярності правильного харчування фріке все…

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Італійська закуска Брускета ідеально підходить для посиденьок з друзями. Такий середземноморський сендвіч може бути не тільки легким, але і дуже…

Салат «Капрезе» в скляній банці

Цей салат є одним з найбільш впізнаваних і улюблених страв італійської кухні. Зазвичай всі інгредієнти викладають рівним шаром на тарілку,…

Качка, запечена з айвою

Традиційне зимове святкове блюдо — качка з яблуками. Ми пропонуємо замінити яблука айвою і надати старим рецептом нові фарби. Складові:…

Французький цибуляний суп

У Франції дуже популярний цибульний суп. Пропонуємо класний рецепт, який ви зможете повторити самі. Складові: Ріпчасту цибулю 1,2 кг Вершкове…

Яловичий стейк під соусом теріякі

В Японії під теріякі розуміють не саме солодкий соус, а спосіб обсмажування страв в ньому. Цукор, який міститься в такому…

Ґльоґ з прянощами

Цей напій особливо поважають в Скандинавії — норвежці та датчани випробували масу його варіантів, так що їм можна довіряти. Складові:…

Кростини з яловичиною

Маленькі італійські сендвічі кростини можна приготувати і з додаванням ситних інгредієнтів. Наприклад, з яловичиною. Складові: Яловичина 750 г Оливкова олія…

Гуляш по-трансильванськи

Ніжне м’ясо з соусом. Додайте мелконарезаний зелені за смаком: кріп або петрушку. Складові: Свинина 1 кг Цибуля ріпчаста 2-3 шт….