Кухня

Салат «Капрезе» в скляній банці

Цей салат є одним з найбільш впізнаваних і улюблених страв італійської кухні. Зазвичай всі інгредієнти викладають рівним шаром на тарілку, але це зовсім не обов’язково….

Качка, запечена з айвою

Традиційне зимове святкове блюдо — качка з яблуками. Ми пропонуємо замінити яблука айвою і надати старим рецептом нові фарби. Складові: Качка 1 шт. Айва 2…

Французький цибуляний суп

У Франції дуже популярний цибульний суп. Пропонуємо класний рецепт, який ви зможете повторити самі. Складові: Ріпчасту цибулю 1,2 кг Вершкове масло 150 г Херес 1/2…

Яловичий стейк під соусом теріякі

В Японії під теріякі розуміють не саме солодкий соус, а спосіб обсмажування страв в ньому. Цукор, який міститься в такому соусі, карамелізуется і надає страві…

Ґльоґ з прянощами

Цей напій особливо поважають в Скандинавії — норвежці та датчани випробували масу його варіантів, так що їм можна довіряти. Складові: Вода 1 л Свіжий імбир…

Кростини з яловичиною

Маленькі італійські сендвічі кростини можна приготувати і з додаванням ситних інгредієнтів. Наприклад, з яловичиною. Складові: Яловичина 750 г Оливкова олія 1 ст. л. Гірчиця 1…

Гуляш по-трансильванськи

Ніжне м’ясо з соусом. Додайте мелконарезаний зелені за смаком: кріп або петрушку. Складові: Свинина 1 кг Цибуля ріпчаста 2-3 шт. Капуста квашена 300 г Сметана…

Салат з авокадо і часниковими грінками

Простий, смачний салат, який в літній сезон зможе замінити вам повноцінний обід, полуденок або вечерю. Складові: Авокадо 1 шт. Зелений салат 100 г Оливкова олія…

Десять фактів про сир, які обов’язково потрібно знати

Сир люблять практично всі. Цей продукт ідеально підходить для приготування поживних ранкових бутербродів, чудово доповнює вино і використовується для додання вишуканого смаку ситним стравам. Таким…

Класична ізраїльська шакшука

Шакшука — традиційна страва ізраїльської кухні, яке представляє з себе яєчню з підсмаженими томатами і зеленню. Самий правильний рецепт я побачила в програмі «Єврейське щастя»…



Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK