Кухня

Шоколадний торт з арахісовою пастою

Буйство смаку у вашій тарілці! Цей торт настільки апетитний, що…

Салат з фріке, редискою і лимоном

Фріке — це корисна крупа, яку отримують в результаті обсмажування…

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Італійська закуска Брускета ідеально підходить для посиденьок з друзями. Такий…

Салат «Капрезе» в скляній банці

Цей салат є одним з найбільш впізнаваних і улюблених страв…

Качка, запечена з айвою

Традиційне зимове святкове блюдо — качка з яблуками. Ми пропонуємо…

Французький цибуляний суп

У Франції дуже популярний цибульний суп. Пропонуємо класний рецепт, який…

Яловичий стейк під соусом теріякі

В Японії під теріякі розуміють не саме солодкий соус, а…

Ґльоґ з прянощами

Цей напій особливо поважають в Скандинавії — норвежці та датчани…

Кростини з яловичиною

Маленькі італійські сендвічі кростини можна приготувати і з додаванням ситних…

Гуляш по-трансильванськи

Ніжне м’ясо з соусом. Додайте мелконарезаний зелені за смаком: кріп…