Секрети краси японок

Секрети краси японок
2015/11/27Здоров’я та краса

Фарфорова і ніжна шкіра японок - предмет захоплення у всьому світі.
Косметика для японки це спосіб не тільки прикрасити себе, а й своє життя. Майже вся японська косметика натуральна і містить тільки рослинні компоненти, перловий протеїн, шовк і екстракт бурих водоростей.

Своєю красою японки зобов'язані щоденного масажу Шиацу (масаж обличчя кінчиками пальців) і розслаблюючому масажу за допомогою металевих куль «Фенікс і Дракон».

Найпопулярніші рецепти японських масок наведені нижче:

🌄 Рисова маска для обличчя чудово відшліфовує відмерлі клітини, і шкіра набуває рівний колір і бархатистість.

Перед процедурою необхідно протерти шкіру обличчя кількома краплями рослинного масла, дати йому вбратися і потім нанести рисову маску на 10 хв. Потім маску знімають вологою серветкою і наносять зволожуючий крем.

Приготування маски: 2 ст. ложки рисового борошна треба змішати з теплим молоком до сметаноподібної густоти.

🌄Маска для обличчя з білою глиною.

У білу глину додають суміш подрібненого овесу, рисових висівок, морських водоростей і квіток ромашки змішують з маслами по 1 ч.л. шипшини, жожоба, ромашки і невеликою кількістю води.
Маску потрібно акуратно втерти в шкіру обличчя і залишити на 15 хвилин. Потім змити прохолодною мінеральною водою без газу.

🌄Для збереження молодої і здорової шкіри японки додають в ванни яблучний оцет , а в шампуні - для профілактики лупи і стимуляції росту волосся.

🌄Чистку шкіри японки здійснюють за допомогою розігрівання компресів з маслами чайного дерева і бергамота.

🌄З целюлітом японки борються за допомогою морської солі, соку алое, морських водоростей і бруду.

🌄Блиск, гладкість і обсяг волосся їм забезпечує витримка насіння чайної рослини - камелії , яке в розігрітому вигляді втирають у волосся і накривають рушником на 20 хвилин. Потім змивають шампунем.

🌄Звичайно ж, краса шкіри у японок багато в чому зобов'язана їх традиційною дієтою, яка включає в себе три обов'язкових продукти: риба, рис і водорості. У них міститься багато жирних кислот, йоду і фосфору.

Крім цього, їжа у японців завжди складається з маленьких порцій і різноманітних продуктів, майже не піддаються термічній обробці.

Основні продукти в їх раціоні - риба, соя, рис, овочі, фрукти, цитрусові, зелений чай і свіжі овочі. Замість хліба вони вживають рис, а в якості десертів - фруктові желе, мармелад або випічку з рисового борошна.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...